Schedule 2017

Time Slot Length Name Where

 

1.00 – 2.15 1h 15min Copthorne Silver Band Arena

 

2.30 – 2.50 20min Burgess Hill Marching Youth Band Arena

 

2.55 – 3.15 20min Caledonian Pipe Band Arena

 

3.15 5min Best Float Announcement Arena

 

3.20 – 3.40 20min NTC Swiftsure Arena

 

4.10 – 5:10 1h Naked Bass Stage

 

5.15 7min Raffle Announcement

 

5.40 – 7.00 1h20min ‘Arry and the ‘Atstands Stage

 

7.50 – 8:40 50min White Noise Stage

 

8.45 – 9:10 25min Raffle Announcement Stage

 

9:15 – 10.25 1h10min White Noise Stage

 

10.25 – 10.30 5m Fireworks

 

If you would like to register your interest in performing at the carnival in 2018 please contact us at copthornecarnival@gmail.com

Copyright by Copthorne Carnival